Expo Musiom: Bevroren in tijd

Van vrijdag 6 januari t/m zondag 16 april 2023 is mijn werk uit de serie ‘Movements’ te zien in de nieuwe expositie ‘Bevroren in tijd’ van museum voor hedendaagse kunst Musiom in Amersfoort. Mijn kunstwerken zijn samen te zien met de werken van glaskunstenaar Willem van Oijen.

De werken uit de serie Movements verbeelden bewegingen die op enig moment zijn stilgezet. Alsof iemand op de pauzeknop heeft gedrukt. De glazen panelen en poorten van Willem van Oijen suggereren het bestaan van andere werelden en wellicht andere dimensies. Tegelijkertijd zijn zij stevig verankerd in de ruimte en de tijd.

Zie voor meer info en openingstijden: https://musiom.art/. Het museum is ook te bezoeken met je Museumkaart. Ik hoop je daar graag te zien!

Start typing and press Enter to search